Mézes Kókuszkocka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tésztához:
- 60 dkg liszt
- 40 dkg cukor
- 10 dkg margarin
- 2 csomag sütőpor
- 6 ek méz
- 4 dl tej
Mázhoz:
- 40 dkg margarin
- 50 dkg cukor
- 10 dkg kakaópor
- 8 ek tej
Forgatáshoz:
- kókuszreszelék
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 150 fokra.
A tészta hozzávalóit összekeverjük, kivajazott és lisztezett tepsibe (gáztepsi) simítjuk és 20 percig kis lángon sütjük. Fontos, hogy nézzünk rá sűrűn, mert könnyen megég. Ha kihűlt akkor még a tepsiben felvágjuk egyforma darabokra.
A mázhoz valókat kis lángon összemelegítjük, majd a tésztát belemártjuk, majd kókuszban megforgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »