Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 ek cukor
- 10 ek finom liszt
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
A „töltelék”:
- 50 dkg magozott meggy
- 1 cs vaníliás cukor
- A tetejére porcukor
Elkészítése:
Bekeverjük a piskótatésztát. A meggyet vaníliás cukorba forgatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt vagy kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük majd egyenletesen rászórjuk a meggyet és előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni majd kockákra vágjuk és megszórjuk porcukorral.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »