Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A piskótához:
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 ek cukor
- 10 ek finom liszt
- 1 késhegynyi szódabikarbóna
A „töltelék”:
- 50 dkg magozott meggy
- 1 cs vaníliás cukor
- A tetejére porcukor
Elkészítése:
Bekeverjük a piskótatésztát. A meggyet vaníliás cukorba forgatjuk.
A tésztát sütőpapírral bélelt vagy kivajazott és lisztezett tepsibe öntjük majd egyenletesen rászórjuk a meggyet és előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni majd kockákra vágjuk és megszórjuk porcukorral.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »