Meggyes piskóta recept

Hozzávalók:
- 1 kis poharas tejföl
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 11 evőkanál cukor,
- 1 evőkanál margarin
- 13 evőkanál liszt
- magozott meggy ízlés szerint
Tetejére:
- vaníliás cukor vagy porcukor
Elkészítése: Tejfölt,egész tojásokat,sütőport,cukrot,margarint,lisztet összekeverjük. Zsírozott,lisztezett vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük a masszát,tetejére magozott meggyet szórunk / de bármilyen más gyümölcs jó /. Előmelegített sütőben megsütjük.Sütés után még melegen megszórjuk vaníliás cukorral vagy porcukorral.
Tepsi mérete: 35 x 21 cm
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »