Meggyes-csokis sütemény recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 300 g sima liszt
- 150 g nyírfacukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 250 ml tej
- 150 ml olaj
- 1 meggybefőtt (720 ml)
- étcsokoládé
Elkészítése:
A meggyet lecsepegtetjük. A sütemény hozzávalóit alaposan összekeverjük.
Egy kisebb sütőpapírral bélelt tepsibe (20 x 30 cm) öntjük a tésztát, és bőven megszórjuk a kimagozott, lecsepegtetett meggyszemekkel és durvára darabolt csokoládéval.
Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

