Meggyes-csokis sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g sima liszt
- 150 g nyírfacukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 250 ml tej
- 150 ml olaj
- 1 meggybefőtt (720 ml)
- étcsokoládé
Elkészítése:
A meggyet lecsepegtetjük. A sütemény hozzávalóit alaposan összekeverjük.
Egy kisebb sütőpapírral bélelt tepsibe (20 x 30 cm) öntjük a tésztát, és bőven megszórjuk a kimagozott, lecsepegtetett meggyszemekkel és durvára darabolt csokoládéval.
Előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »