Medvetalp recept
Hozzávalók:
- 135 g mogyorós nápolyi
- kókuszreszelék (1 marék)
- darált dió (1 marék)
- 1 ek kakaópor
- 250 g sima liszt
- 100 g porcukor
- 250 g margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A nápolyit lereszeljük. A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük majd hozzáadjuk a puha margarint és a tojást. A tésztát alaposan összedolgozzuk és hideg helyen állni hagyjuk.
Ezután a formákat megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. Még melegen kifordítjuk a formából és porcukorban megforgatjuk.
Ebből a mennyiségből kb. 100-120 darab medvetalp lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

