Medvetalp recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 135 g mogyorós nápolyi
- 1 marék kókuszreszelék
- 1 marék darált dió
- 1 ek kakaópor
- 250 g sima liszt
- 100 g porcukor
- 250 g margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A nápolyit lereszeljük. A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük majd hozzáadjuk a puha margarint és a tojást. A tésztát alaposan összedolgozzuk és hideg helyen állni hagyjuk.Ezután a formákat megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. Még melegen kifordítjuk a formából és porcukorban megforgatjuk.
Ebből a mennyiségből kb. 100-120 darab medvetalp lesz.
Tipp:
Nagyon könnyű elkészíteni (egy kis segítség videó formájában… :D), próbáljátok ki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

