Medvetalp recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 135 g mogyorós nápolyi
- 1 marék kókuszreszelék
- 1 marék darált dió
- 1 ek kakaópor
- 250 g sima liszt
- 100 g porcukor
- 250 g margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A nápolyit lereszeljük. A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük majd hozzáadjuk a puha margarint és a tojást. A tésztát alaposan összedolgozzuk és hideg helyen állni hagyjuk.Ezután a formákat megtöltjük a tésztával és előmelegített sütőben 8-10 perc alatt megsütjük. Még melegen kifordítjuk a formából és porcukorban megforgatjuk.
Ebből a mennyiségből kb. 100-120 darab medvetalp lesz.
Tipp:
Nagyon könnyű elkészíteni (egy kis segítség videó formájában… :D), próbáljátok ki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

