Márványsüti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1,5 dl natúr joghurt
- 12 dkg cukor
- 1 kk só
- 1 cs sütőpor
- 0,5 dl olaj
- 1 kis csokor citromfű metélve
- 1 ek kakaópor
Elkészítése:
Az elkészítése egyszerű kevert tésztákéval megegyezik.
A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd a joghurtot, sót, lisztet, sütőport, végül az olajat is hozzáadjuk.
Kétfelé vesszük a masszát, az egyikbe kakaóport, a másikba pedig összemetélt citromfüvet keverünk.
Egy kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük valamelyik részt, majd a tetejére a másikat is ráöntjük.
Villával egy kissé összekuszáljuk a masszát, hogy szép márványozott legyen.
30 percig sütjük közép meleg sütőben 170 fokon.
Végül valamilyen formára szeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

