Mangós tornyok recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta (40 dkg)
- 2 dl tejszín
- 2 szelet mangó
- 5 dkg porcukor
Elkészítése:
A leveles tésztát vékonyra kell kinyújtani, majd közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kiszúrunk belőle 12 darabot.
Tepsibe zsírpapírt teszünk, és belerakjuk a korongokat. Ezután teszünk rá zsírpapírt, és egy másik tepsit, vagy lemezt, hogy hogy a korongok laposak maradjanak sütés közben. 10 perc alatt megsülnek 210 fokon.
Ha kihűltek, a tejszínt a cukorral felverjük. A korongokat megtöltjük, és a mangókat darabokra vágva ráhelyezzük. 3 emeletet kapunk.
Porcukorral megszórjuk, díszítjük kis kiszúróval készített mangódarabkával. Behűtjük, 1 óra múlva fogyaszthatjuk.
Tálalásig hűtőben tartsuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »