Mangós tornyok recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta (40 dkg)
- 2 dl tejszín
- 2 szelet mangó
- 5 dkg porcukor
Elkészítése:
A leveles tésztát vékonyra kell kinyújtani, majd közepes nagyságú pogácsaszaggatóval kiszúrunk belőle 12 darabot.
Tepsibe zsírpapírt teszünk, és belerakjuk a korongokat. Ezután teszünk rá zsírpapírt, és egy másik tepsit, vagy lemezt, hogy hogy a korongok laposak maradjanak sütés közben. 10 perc alatt megsülnek 210 fokon.
Ha kihűltek, a tejszínt a cukorral felverjük. A korongokat megtöltjük, és a mangókat darabokra vágva ráhelyezzük. 3 emeletet kapunk.
Porcukorral megszórjuk, díszítjük kis kiszúróval készített mangódarabkával. Behűtjük, 1 óra múlva fogyaszthatjuk.
Tálalásig hűtőben tartsuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »