Narancsos-mákos kevert recept

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 10 dkg darált mák
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- 2-3 dl tej
- 1 narancs
Elkészítése:
A narancs kivételével az anyagokból kevert tésztát készítek. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntöm. A megpucolt, felkockázott narancsot a tetejére szórom. 25-30 perc alatt előmelegített sütőbe megsütöm (180-200 fok.)Kihűlés után szeletelem és megszórom porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »