Mákos kevert recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre cukor
- 1 bögre olaj
- 1 bögre tej
- 2 bögre liszt
- 1 bögre darált mák
- 1 sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- reszelt citromhéj
Elkészítése:
A tojásokat kikeverem a cukorral, hozzáadom az olajat a tejet, vaníliás cukrot, és a liszttel összekevert sütőport, és a darált mákot. Belereszelem a citromhéjat, majd összekeverem.
Kizsírozott lisztezett tepsibe, előmelegített sütőbe sütöm kb. 15 percet.
Ha meghűlt kockára vágom és porcukorral megszórom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »