Mákos kevert recept

Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre cukor
- 1 bögre olaj
- 1 bögre tej
- 2 bögre liszt
- 1 bögre darált mák
- 1 sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- reszelt citromhéj
Elkészítése:
A tojásokat kikeverem a cukorral, hozzáadom az olajat a tejet, vaníliás cukrot, és a liszttel összekevert sütőport, és a darált mákot. Belereszelem a citromhéjat, majd összekeverem.
Kizsírozott lisztezett tepsibe, előmelegített sütőbe sütöm kb. 15 percet.
Ha meghűlt kockára vágom és porcukorral megszórom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »