Mákos kevert recept
Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 bögre cukor
- 1 bögre olaj
- 1 bögre tej
- 2 bögre liszt
- 1 bögre darált mák
- 1 sütőpor
- 1 vaníliás cukor
- reszelt citromhéj
Elkészítése:
A tojásokat kikeverem a cukorral, hozzáadom az olajat a tejet, vaníliás cukrot, és a liszttel összekevert sütőport, és a darált mákot. Belereszelem a citromhéjat, majd összekeverem.
Kizsírozott lisztezett tepsibe, előmelegített sütőbe sütöm kb. 15 percet.
Ha meghűlt kockára vágom és porcukorral megszórom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


