Mákos almás linzer recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 10 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Töltetlék:
- 20 dkg mák
- 15 dkg cukor
- 2 közepes reszelt alma
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrom és két lapot nyújtok belőle.
Az első lapot kinyújtom és a tepsi aljára teszem.
A 20 dkg mákot, a 15dkg cukorral, és a 2 db közepes reszelt almával összekeverem, és a lapra teszem.
A tetejére a másik lapot kinyújtom és ráteszem.
A tetejét 1 tojással megkenem, majd 180 fokos sütőben sütöm.
Amint kihűl lehet szeletelni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »