Magas diós recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 0,5 kg liszt
- 25 dkg margarin
- 20 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- fél citrom reszelt héja
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - tej (annyi, hogy könnyen gyúrható legyen)
Töltelékhez:
- 20 dkg darált dió
- 20 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 10 dkg zsír
- fél citrom reszelt héja
- fél csomag sütőpor
- 2 dl tej
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrom. Két részre osztom. Egyiket kinyújtom és tepsibe teszem. A töltelék hozzávalóit is összekeverem és rákenem a tepsiben lévő tésztára. A tészta másik részéből vékony hengereket formázok és rácsosan ráhelyezem a töltelékre. A sütőben pirosra sütöm. 45-50
szelet készül belőle. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

