Diós tallér recept

Hozzávalók:
- 28dkg liszt
- 14dkg vaj
- 8dkg porcukor
- 3tojássárgája
Tetejére:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 2 0dkg porcukor
- 14 dkg őrölt dió
Elkészítése:
A lisztet,cukrot,puha vajat,tojássárgákat sima tésztává dolgozzuk,fél órára hűtő szekrénybe tesszük.Utána a tésztát vékonyra nyújtjuk és annyi karikát szaggatunk ki amennyit csak tudunk.Belerakjuk sütőpapírral kibélelt tepsibe.A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük,majd belekeverjük az őrölt diót.A diós habot rakjuk habzsákba és nyomjunk a tésztakarikák tetejére apró halmokat. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »