Diós tallér recept

Hozzávalók:
- 28dkg liszt
- 14dkg vaj
- 8dkg porcukor
- 3tojássárgája
Tetejére:
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 2 0dkg porcukor
- 14 dkg őrölt dió
Elkészítése:
A lisztet,cukrot,puha vajat,tojássárgákat sima tésztává dolgozzuk,fél órára hűtő szekrénybe tesszük.Utána a tésztát vékonyra nyújtjuk és annyi karikát szaggatunk ki amennyit csak tudunk.Belerakjuk sütőpapírral kibélelt tepsibe.A tojásfehérjéket a porcukorral kemény habbá verjük,majd belekeverjük az őrölt diót.A diós habot rakjuk habzsákba és nyomjunk a tésztakarikák tetejére apró halmokat. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »