Diós kevert (glutén mentes) recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 15 dkg darált dió
- 10 dkg porcukor
- 6 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db citrom héja és leve
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A fehérjét kemény habbá keverjük. A sárgához adjuk a darált diót, citrom héját és levét. Az egészhez hozzákeverjük a tojások felvert habját. Kizsírozott, lisztezett formában (őzgerinc, tepsi, torta) 35-40 perc alatt készre sütjük, vagy tűpróbáig. A tetejére tehetünk tortabevonót.
A receptet küldte: Blahunka Ági. Köszönjük!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.