Diós kevert (glutén mentes) recept

Hozzávalók:
- 15 dkg darált dió
- 10 dkg porcukor
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 db citrom héja és leve
Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral habosra keverjük. A fehérjét kemény habbá keverjük. A sárgához adjuk a darált diót, citrom héját és levét. Az egészhez hozzákeverjük a tojások felvert habját. Kizsírozott, lisztezett formában (őzgerinc, tepsi, torta) 35-40 perc alatt készre sütjük, vagy tűpróbáig. A tetejére tehetünk tortabevonót.
A receptet küldte: Blahunka Ági. Köszönjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »