Diós kevert süti recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 15 ek víz
- 10 dkg darált dió
- 20 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
A tojássárgákat a cukorral, vízzel, liszttel, dióval és a sütőporral jól elkeverjük. A fehérjékből kemény habot verünk, és óvatosan hozzákeverjük.
Zsírozott, lisztezett (vagy sütőpapírral bélelt) tepsibe öntjük, és közepes lángon 25-30 percig sütjük.
Szeletelés után lekvárral tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »