Diós habos recept
Elkészítése:
A piskóta hozzávalóiból szokásos módon piskótát készítünk annyi különbséggel, hogy mielőtt a tojás sárgájához forgatnánk a kemény habot előtte hozzáadjuk a darált diót és a mézet, majd végül a habot. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. Amíg a piskóta kisül addig elkészítjük a habot. Gőz felett a tojásfehérjéket a cukorral keményre felverjük. A habot a kisült piskótára simítjuk, majd meghintjük a dió és a vaníliás cukor keverékével. Egy órán át hűtőben tároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

