Diós csoda recept
Hozzávalók:
- 2 dl tejfel
- 2 dl joghurt
- 2 dl kristálycukor,
- 2 dl porcukor
- 4 dl rétesliszt
- 4 dl darált dió
- 2 mokkáskanál szódabikarbóna
- Margarin a tepsi kikenéséhez
- gyümölcs (pl. meggy) a tetejére
Elkészítése:
A hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinozott, lisztezett tepsibe öntjük (én csak sütőpapírral béleltem ki a tepsit). Megszórjuk a tetejét gyümölccsel. Fél óráig 180 fokos sütőben sütjük.
Ha nem elég lágy a tészta, egy pici vizet lehet hozzákeverni. Ha megsült, a tetejére olvasztott forró csokit lehet csurgatni, de elég csak porcukorral is megszórni
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


