Bögrés mákos Ancsa módra recept

Hozzávalók:
- 1 bögre mák
- 1 bögre cukor
- 1 bögre liszt
- 1 evőkanál olaj
- 1 bögre tej
- 1 cs sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 teás kanál citromlé
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a mákot, az olajat és a cukrot összekeverem mixerrel. Ha jól összedolgoztuk akkor belereszelem a citrom héját, majd hozzáteszem a citromlevet, ezekkel is összedolgozom. Kivajazott,lisztezett tepsibe teszem és arany barnára sütöm! Az én vendégeim nagyon kedvelt édessége!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »