Bögrés mákos Ancsa módra recept

Hozzávalók:
- 1 bögre mák
- 1 bögre cukor
- 1 bögre liszt
- 1 evőkanál olaj
- 1 bögre tej
- 1 cs sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 teás kanál citromlé
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a mákot, az olajat és a cukrot összekeverem mixerrel. Ha jól összedolgoztuk akkor belereszelem a citrom héját, majd hozzáteszem a citromlevet, ezekkel is összedolgozom. Kivajazott,lisztezett tepsibe teszem és arany barnára sütöm! Az én vendégeim nagyon kedvelt édessége!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »