Bögrés mákos Ancsa módra recept

Hozzávalók:
- 1 bögre mák
- 1 bögre cukor
- 1 bögre liszt
- 1 evőkanál olaj
- 1 bögre tej
- 1 cs sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 teás kanál citromlé
Elkészítés:
A lisztet, a cukrot, a mákot, az olajat és a cukrot összekeverem mixerrel. Ha jól összedolgoztuk akkor belereszelem a citrom héját, majd hozzáteszem a citromlevet, ezekkel is összedolgozom. Kivajazott,lisztezett tepsibe teszem és arany barnára sütöm! Az én vendégeim nagyon kedvelt édessége!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »