Rácsos linzer lekvárral recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 22 dkg zsír
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál tejföl
- 1 teáskanál sütőpor
- 1 citrom leve
- 1 üveg házi lekvár
Elkészítése:
A lekvár kivételével a hozzávalókat összegyúrjuk, majd 3/4-ed és 1/4-ed részre osztjuk.
A nagyobb részt egy nagyobb tepsibe nyújtjuk, majd rákenjük a lekvárt és a maradék tésztából berácsozzuk a tetejét.
180 fokos sütőben szép pirosra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.