Linzer koszorú recept
Hozzávalók:
- 10dkg cukor
- 25dkg vaj vagy margarin
- 30dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - 5dkg dió
- savanykás lekvár
Elkészítése:
Az anyagokból linzertésztát gyúrunk, hideg helyen 1 órát pihentetjük, 1,2cm vékonyra nyújtjuk, karikákra vágjuk. A karikák felét a közepén a legkisebb szaggatóval kiszúrjuk, tojásfehérjével megkenjük, és diós cukorba mártjuk. Kisülés után 1-1 egész és kiszúrt korongot savanykás lekvárral összeragasztunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

