Linzer koszorú recept

Hozzávalók:
- 10dkg cukor
- 25dkg vaj vagy margarin
- 30dkg liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 5dkg dió
- savanykás lekvár
Elkészítése:
Az anyagokból linzertésztát gyúrunk, hideg helyen 1 órát pihentetjük, 1,2cm vékonyra nyújtjuk, karikákra vágjuk. A karikák felét a közepén a legkisebb szaggatóval kiszúrjuk, tojásfehérjével megkenjük, és diós cukorba mártjuk. Kisülés után 1-1 egész és kiszúrt korongot savanykás lekvárral összeragasztunk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »