Linzer kissé máshogy recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor
- 25 dkg margarin
- 3-4 evőkanál cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- Sütésálló baracklekvár
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és az olvasztott margarint. Ezt összedolgozzuk. Vékonyra nyújtva, közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Az egyik felére rátesszük a felvágott sütésálló lekvárt és ráhajtjuk a másik felét.
Arany barnára sütjük 180 fokos sütőben.
A sütésálló lekvár miatt később puhul meg.
Általában a dupla adagból készített süti a másnapot nem éri meg :D
Sztori: Lusta voltam kenegetni lekvárral és ragasztgatni a linzerkarikákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »