Linzer kissé máshogy recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor
- 25 dkg margarin
- 3-4 evőkanál cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- Sütésálló baracklekvár
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és az olvasztott margarint. Ezt összedolgozzuk. Vékonyra nyújtva, közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Az egyik felére rátesszük a felvágott sütésálló lekvárt és ráhajtjuk a másik felét.
Arany barnára sütjük 180 fokos sütőben.
A sütésálló lekvár miatt később puhul meg.
Általában a dupla adagból készített süti a másnapot nem éri meg :D
Sztori: Lusta voltam kenegetni lekvárral és ragasztgatni a linzerkarikákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »
10 szuper lecsós recept, amit még nem próbáltál
Fedezd fel a lecsó sokoldalúságát ebben a válogatásban, ahol a hagyományos
Tovább olvasom »