Linzer kissé máshogy recept
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor
- 25 dkg margarin
- 3-4 evőkanál cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- Sütésálló baracklekvár
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást és az olvasztott margarint. Ezt összedolgozzuk. Vékonyra nyújtva, közepes méretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. Az egyik felére rátesszük a felvágott sütésálló lekvárt és ráhajtjuk a másik felét.
Arany barnára sütjük 180 fokos sütőben.
A sütésálló lekvár miatt később puhul meg.
Általában a dupla adagból készített süti a másnapot nem éri meg :D
Sztori: Lusta voltam kenegetni lekvárral és ragasztgatni a linzerkarikákat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

