Linzer recept
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 18 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - pici só
- 15 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 0,5 citrom leve
- 1 kis dobozos tejföl
- 1 üveg baracklekvár
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A lekvár kivételével összedolgozom az alapanyagokat jó puha állagúr, majd kinyújtom kb 0,5 cm vastagságúra vagy kicsit lehet vékonyabbra is és linzer szaggatóval kiszaggatom. Sütőpapírral kibélelt tepsiben szép világosra megsütöm és ha kihűlt akkor megtöltöm lekvárral és összeragasztatom. Porcukorral meghintve lehet tálalni. Általában hagyom egy félnapot puhulni , de hamarabb is puha lesz.Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

