Linzer recept

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 18 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- pici só
- 15 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 0,5 citrom leve
- 1 kis dobozos tejföl
- 1 üveg baracklekvár
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A lekvár kivételével összedolgozom az alapanyagokat jó puha állagúr, majd kinyújtom kb 0,5 cm vastagságúra vagy kicsit lehet vékonyabbra is és linzer szaggatóval kiszaggatom. Sütőpapírral kibélelt tepsiben szép világosra megsütöm és ha kihűlt akkor megtöltöm lekvárral és összeragasztatom. Porcukorral meghintve lehet tálalni. Általában hagyom egy félnapot puhulni , de hamarabb is puha lesz.Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »