Linzer recept
Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 18 dkg margarin
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - pici só
- 15 dkg porcukor
- 1 cs sütőpor
- 0,5 citrom leve
- 1 kis dobozos tejföl
- 1 üveg baracklekvár
- 1 cs vaníliás cukor
Elkészítése:
A lekvár kivételével összedolgozom az alapanyagokat jó puha állagúr, majd kinyújtom kb 0,5 cm vastagságúra vagy kicsit lehet vékonyabbra is és linzer szaggatóval kiszaggatom. Sütőpapírral kibélelt tepsiben szép világosra megsütöm és ha kihűlt akkor megtöltöm lekvárral és összeragasztatom. Porcukorral meghintve lehet tálalni. Általában hagyom egy félnapot puhulni , de hamarabb is puha lesz.Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

