Kosárka recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Krém:
- 7 dl tej
- 2,5 cs csokis pudingpor
- 4 e k cukor
- 7 dkg margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és a kosárformákba kis golyókat nyomkodunk, majd 180 fokon megsütjük.
Míg a kosárkák hűlnek elkészítjük a csokis krémet. A csokis pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. Még melegen hozzáadjuk a margarint és összekeverjük.
Ha kihűlt töltjük a kosárkákat.
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.