Kosárka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Krém:
- 7 dl tej
- 2,5 cs csokis pudingpor
- 4 e k cukor
- 7 dkg margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és a kosárformákba kis golyókat nyomkodunk, majd 180 fokon megsütjük.
Míg a kosárkák hűlnek elkészítjük a csokis krémet. A csokis pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. Még melegen hozzáadjuk a margarint és összekeverjük.
Ha kihűlt töltjük a kosárkákat.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »