Kosárka recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg vaj
- 10 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
Krém:
- 7 dl tej
- 2,5 cs csokis pudingpor
- 4 e k cukor
- 7 dkg margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és a kosárformákba kis golyókat nyomkodunk, majd 180 fokon megsütjük.
Míg a kosárkák hűlnek elkészítjük a csokis krémet. A csokis pudingport elkeverjük a cukorral és a tejjel, majd állandó keverés mellett felfőzzük. Még melegen hozzáadjuk a margarint és összekeverjük.
Ha kihűlt töltjük a kosárkákat.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »