Boros linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg margarin
- 60 dkg liszt
- 14 evőkanál fehérbor
- csipetnyi só
Elkészítése:
Az összetevőket jól összedolgozzuk, sodrófával ceruza vastagságúra nyújtjuk, különböző formákkal szaggatjuk, majd közepes lángon sütjük.
Vaníliás porcukorba forgatjuk még melegen, vagy díszíthetjük olvasztott csokoládéval csöpögtetéssel vagy folyatással.
Sztori:
Kevesen hiszik el, hogy nem kell bele más és fehérborral készül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »