Linzer virágok recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 35 dkg liszt
- 18 dkg vaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 1 csomag sütőpor
- 15 dkg porcukor
- 1-2 evőkanál tejföl
- töltéshez lekvár
- porcukor
Elkészítése:
Az alapanyagokat a lekvár kivételével összegyúrjuk, majd egy órára hűtőbe tesszük.
Miután kivettük a hűtőből, kinyújtjuk kb 3-4 mm vastagra és kiszaggatjuk. 150 fokos sütőben szép halványra sütjük.
Egy teli és egy lyukas virágot lekvárral összeragasztunk, majd porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

