Linzer csillag recept

Hozzávalók:
- 300 g búzaliszt
- 2 csapott teáskanál sütőpor
- 50 g porcukor
- 2 teáskanál vanillincukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 200 g lágy vaj vagy margarin
- lekvár
Elkészítése:
Valamennyi hozzávalót egy keverőedénybe tesszük, majd konyhai robotgép dagasztóspiráljával kezdetben alacsony, majd magas fokozaton sima tésztává keverjük.
A tésztát 3 mm vékonyra kinyújtjuk, és a csillagokat kiszaggatjuk. Sütőlemezre helyezzük, és megsütjük. A kisült csillagokat lekvárral összeragasztjuk, és vanillincukros porcukorral megszórva tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »