Linzer recept
Hozzávalók:
- 60 dkg liszt
- 40 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1,5 csomag sütőpor
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája - reszelt citromhéj
Elkészítése:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, 3 mm vastagságúra nyújtjuk és kör alakú szaggatóval kiszaggatjuk az egyik felét, a másik felét olyannal aminek a közepe lyukas.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és 180 fokon pár perc alatt megsütjük.Ha kihűlt lekvárral megkenjük a simát, majd a tetejére a lyukasat tesszük.
Olvasztott csokit csorgatunk a tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

