Linzer recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Az örök klasszikus…a megunhatatlan…
Bármivel tölthető, bárhogy formázható, kedvünk szerint variálható :)
Általam készített recept Hozzávalói:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 50 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor, csipet só
- reszelt citrom héja(opcionális)
Elkészítése:
Hozzávalókat alaposan összegyúrjuk és tésztánkat cipóvá formálva, frissen-tartó fóliába csomagolva hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap szobahőn tarjuk, majd kb 3 mm vastagságúra nyújtva tetszőleges formát szúrunk. Előmelegített 180 °C -os sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Majd rácsra téve hűtjük és ismét kedvünk szerint töltjük :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

