Linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Az örök klasszikus…a megunhatatlan…
Bármivel tölthető, bárhogy formázható, kedvünk szerint variálható :)
Általam készített recept Hozzávalói:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 50 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor, csipet só
- reszelt citrom héja(opcionális)
Elkészítése:
Hozzávalókat alaposan összegyúrjuk és tésztánkat cipóvá formálva, frissen-tartó fóliába csomagolva hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap szobahőn tarjuk, majd kb 3 mm vastagságúra nyújtva tetszőleges formát szúrunk. Előmelegített 180 °C -os sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Majd rácsra téve hűtjük és ismét kedvünk szerint töltjük :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »