Linzer recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Az örök klasszikus…a megunhatatlan…
Bármivel tölthető, bárhogy formázható, kedvünk szerint variálható :)
Általam készített recept Hozzávalói:
- 25 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 50 dkg liszt
- 1/2 cs sütőpor, csipet só
- reszelt citrom héja(opcionális)
Elkészítése:
Hozzávalókat alaposan összegyúrjuk és tésztánkat cipóvá formálva, frissen-tartó fóliába csomagolva hűtőbe tesszük egy éjszakára.
Másnap szobahőn tarjuk, majd kb 3 mm vastagságúra nyújtva tetszőleges formát szúrunk. Előmelegített 180 °C -os sütőben 8-10 perc alatt megsütjük.
Majd rácsra téve hűtjük és ismét kedvünk szerint töltjük :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »