Valentin napi ischler recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 75 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 1 evőkanál kakaó
- 50 dkg margarin
Töltelék:
- sütés álló lekvár
Csokimáz:
- 3 db bevonó csoki
- dekorszív
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, így egy masszát kapunk. Egy ujjnyi (kicsit vékonyabb) vastagra nyújtjuk, szívecskés kiszúróval kiszaggatjuk.
180 fokon 15 perc alatt megsütjük. Ha mindegyik elkészült, akkor megvárjuk, míg kihűl. Kihűlést követően az alsó részt megkenjük lekvárral, majd ráhelyezzük a tetejét.
Ha mindegyik elkészült, akkor a bevonót gőz felett felolvasztjuk, és belemártogatjuk az ischlerek tetejét, megszórjuk dekorszívekkel, félrerakjuk, és hagyjuk megszáradni. Ha megszáradt, akkor tálba helyezzük, folpak fóliával elválasztva a sorokat, hogy ne ragadjanak egymáshoz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »