Valentin napi ischler recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 75 dkg liszt
- 25 dkg porcukor
- 1 evőkanál kakaó
- 50 dkg margarin
Töltelék:
- sütés álló lekvár
Csokimáz:
- 3 db bevonó csoki
- dekorszív
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk, így egy masszát kapunk. Egy ujjnyi (kicsit vékonyabb) vastagra nyújtjuk, szívecskés kiszúróval kiszaggatjuk.
180 fokon 15 perc alatt megsütjük. Ha mindegyik elkészült, akkor megvárjuk, míg kihűl. Kihűlést követően az alsó részt megkenjük lekvárral, majd ráhelyezzük a tetejét.
Ha mindegyik elkészült, akkor a bevonót gőz felett felolvasztjuk, és belemártogatjuk az ischlerek tetejét, megszórjuk dekorszívekkel, félrerakjuk, és hagyjuk megszáradni. Ha megszáradt, akkor tálba helyezzük, folpak fóliával elválasztva a sorokat, hogy ne ragadjanak egymáshoz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »