Isler recept

Hozzávalók:
- 75 dkg liszt
- 50 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kk szódabikarbóna
- 1 ek fahéj
- baracklekvár
- tortabevonó
- étolaj
Elkészítés:
A lisztet a szódabikarbónával, porcukorral, fahéjjal összekeverem. Elmorzsolom benne a margarint, hozzáadom a tojást és összegyúrom. 1 órára hideg helyre teszem.
Kinyújtom 2 mm vastagságúra és 8cm átmérőjű kiszúróval kiszurkálom, 5-6 percig sütöm, amíg nem rózsaszínesedik.
Ha kihűlt, lekvárral összetöltök kettőt. Másnap tortabevonót olvasztok amit olajjal hígítok és belemártom a tetejét.
Ebből a mennyiségből kb. 35db isler lesz.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »