Isler recept

Hozzávalók:
- 75 dkg liszt
- 50 dkg margarin
- 25 dkg porcukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 kk szódabikarbóna
- 1 ek fahéj
- baracklekvár
- tortabevonó
- étolaj
Elkészítés:
A lisztet a szódabikarbónával, porcukorral, fahéjjal összekeverem. Elmorzsolom benne a margarint, hozzáadom a tojást és összegyúrom. 1 órára hideg helyre teszem.
Kinyújtom 2 mm vastagságúra és 8cm átmérőjű kiszúróval kiszurkálom, 5-6 percig sütöm, amíg nem rózsaszínesedik.
Ha kihűlt, lekvárral összetöltök kettőt. Másnap tortabevonót olvasztok amit olajjal hígítok és belemártom a tetejét.
Ebből a mennyiségből kb. 35db isler lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »