Isler recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 36 db normálméretű islerhez:
- 90 dkg liszt
- 60 dkg margarin
- 30 dkg porcukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
- 1 vaníliás cukor
- 1 sütőpor
- 2 tábla csoki bevonó
- 1 ü (60 dkg) sűrűbb lekvár
- dióval lehet a tetejét díszíteni
Elkészítése:
A lisztet leszitálom, a szobahőmérsékletű margarint, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőport és a két tojás sárgáját hozzákeverem. Nagyon jól összedolgozom, a tészta selymes tapintású lesz és sima akkor jó. A sütőt bekapcsolom, előmelegítem, deszkát megszórom liszttel. A tésztát kettő részre vágom, az egyiket visszateszem, a tálba a másikat kinyújtom a deszkán. Egy nagyobb méretű kiszúróval kiszaggatom és a kivajazott lisztezett tepsibe teszem, beteszem a sütőbe 6-8-perc múlva kiveszem. Egy nagyobb tálcára teszem, a lapocskákat az egyikre lekvárt teszek, majd ráfordítom a másik részt is .Ha mindet összeragasztottam a lekvárral, akkor megolvasztom a csoki máznak valót és mindegyikre ráfolyatom . Miután a csoki megdermedt már fogyasztható . De 24 óra elteltével már sokkal omlósabb .
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »