Lambada recept
Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg cukor+ 10 dkg
- 8 ek meleg víz
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg liszt
- 2 ek kakaó
- 3 dl tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- vanília aroma
- csoki reszelék
Elkészítése:
8 tojásból, 30 dkg cukorból és 8 ek meleg vízből piskóta tésztát készítünk. A fele tésztát egy közepes nagyságú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a maradékba belekeverjük a kakaóport és ráöntjük a többi tésztára. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A pudingot a tejben felfőzzük a cukorral, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a vanília aromát, majd alaposan kihabosítjuk. A sütemény tetejére simítjuk és csokireszelékkel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

