Lambada recept
Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg cukor+ 10 dkg
- 8 ek meleg víz
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg liszt
- 2 ek kakaó
- 3 dl tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- vanília aroma
- csoki reszelék
Elkészítése:
8 tojásból, 30 dkg cukorból és 8 ek meleg vízből piskóta tésztát készítünk. A fele tésztát egy közepes nagyságú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a maradékba belekeverjük a kakaóport és ráöntjük a többi tésztára. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A pudingot a tejben felfőzzük a cukorral, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a vanília aromát, majd alaposan kihabosítjuk. A sütemény tetejére simítjuk és csokireszelékkel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

