Lambada recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor+ 10 dkg
- 8 ek meleg víz
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg liszt
- 2 ek kakaó
- 3 dl tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- vanília aroma
- csoki reszelék
Elkészítése:
8 tojásból, 30 dkg cukorból és 8 ek meleg vízből piskóta tésztát készítünk. A fele tésztát egy közepes nagyságú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a maradékba belekeverjük a kakaóport és ráöntjük a többi tésztára. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A pudingot a tejben felfőzzük a cukorral, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a vanília aromát, majd alaposan kihabosítjuk. A sütemény tetejére simítjuk és csokireszelékkel megszórjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »