Lambada recept

Hozzávalók:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor+ 10 dkg
- 8 ek meleg víz
- 1 cs sütőpor
- 25 dkg liszt
- 2 ek kakaó
- 3 dl tej
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 15 dkg margarin
- vanília aroma
- csoki reszelék
Elkészítése:
8 tojásból, 30 dkg cukorból és 8 ek meleg vízből piskóta tésztát készítünk. A fele tésztát egy közepes nagyságú, sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, majd a maradékba belekeverjük a kakaóport és ráöntjük a többi tésztára. 180 fokos sütőben tűpróbáig sütjük. A pudingot a tejben felfőzzük a cukorral, majd ha kihűlt akkor hozzáadjuk a margarint és a vanília aromát, majd alaposan kihabosítjuk. A sütemény tetejére simítjuk és csokireszelékkel megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »