Télifagyi recept
Hozzávalók:
- 1 csomag ostyalap
- 3 kanál kristálycukor
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája - 2 dl tej
- 2 evőkanál rétes liszt
- egy margarin
- 25 dkg porcukor
Elkészítés:
Az ostyalapot kockákra vágjuk és gőz fölött tölcsér alakúra formázzuk. A kristálycukrot a tojássárgájával kicsit kikeverem, majd hozzáöntjük a tejet és beletesszük a lisztet! Ebből pépet főzünk! A margarint kikeverjük a porcukorral. Mikor a főzött krém kihűlt hozzákeverjük a porcukorral kikevert margarinhoz, majd beletöltjük a tölcsérekbe! Tetejét csokiba mártjuk!!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

