Hamis gesztenyés recept
Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt
- 1 kk szódabikarbóna
- 10 dkg cukor
- 5 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krémhez:
- 20 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 50 dkg főtt burgonya
- 15 dkg dió
- 1/2 dl rum
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk,2 lapot sütünk belőle. A krémhez a főtt burgonyát összetörjük,margarinnal,cukorral simára keverjük. Utána hozzáadjuk a darált diót,rumot,vaníliás cukrot,és simára kikeverjük. A krémet a két lap közé töltjük,másnap szeleteljük. Tetejét bevonhatjuk csokimázzal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »



