Hamis gesztenyés recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt
- 1 kk szódabikarbóna
- 10 dkg cukor
- 5 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Krémhez:
- 20 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 50 dkg főtt burgonya
- 15 dkg dió
- 1/2 dl rum
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk,2 lapot sütünk belőle. A krémhez a főtt burgonyát összetörjük,margarinnal,cukorral simára keverjük. Utána hozzáadjuk a darált diót,rumot,vaníliás cukrot,és simára kikeverjük. A krémet a két lap közé töltjük,másnap szeleteljük. Tetejét bevonhatjuk csokimázzal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »