Baklava recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 4 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 joghurtos pohár étolaj
- 1 joghurtos pohár cukor
- 1 tejföl
- 1csomag réteslap
- Dió
Sziruphoz
- 3 joghurtos pohár cukor
- 2joghurtos pohár víz
- Pici méz
- 1 citrom
Elkészítése:
A tojást, a joghurtos pohár olajjal, a joghurtos pohár cukorral, a tejföllel és a dióval összekeverem. A réteslapokat szétterítem. A tepsit kikenem olajjal és 2 réteslapot beleteszek, megkenem a krémmel és ismét réteslap majd krém, azaz rétegezem. Amikor ezzel elkészültem megcsinálom a szirupot. A 3 joghurtos pohár cukrot és a 2 joghurtos pohár vizet sűrűre összefőzöm, ha készen van, teszek bele egy kis mézet és a citrom levét, lehet bele citrom héjat is reszelni, ezt a szirupot ráöntöm a réteslapokra, beteszem a sütőbe és megsütöm.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.