Vaníliás-epres kuglóf recept

Hozzávalók:
Piskóta:
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 ek liszt
- 5 ek cukor
Krém:
- 1 cs vaníliás pudingpor
- 4 dl tej
- ízlés szerint cukor
- eper darabok
- olvasztott csoki
Elkészítése:
5 tojásos piskótát készítünk egy kuglófformában. (Olyan formában süssük, aminek a közepén egy lyuk fog keletkezni, mert a formában van egy rúd, ahol a meleg levegő tud áramlani.) A pudingot főzzük fel a tejjel és adjunk hozzá cukrot, majd ha kihűlt akkor eper darabokat is keverünk hozzá. Ezt a krémet a kuglóf forma közepébe töltjük (oda ahol a formában volt az a rúd), pár eper darabbal és olvasztott csokival díszítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »