Kuglóf recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 1 dl víz
- 1 dl étolaj
- 1 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A tojás sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a vizet és az olajat, majd a lisztet, a sót és a sütőport összekeverjük és az előzőhöz adjuk.
Kizsírozzuk és lisztezzük a kuglóf formát. A tészta 2/3-ad részét a formába öntjük. A maradék részéhez adjuk a kakaót és a tetejére öntjük.
Kicsit kanállal belenyomkodjuk a kakaós részt a sárga részbe, hogy foltos legyen.
1 óra alatt készre sütjük, 150-160 fokon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »