Kuglóf recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 20 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 1 dl víz
- 1 dl étolaj
- 1 evőkanál kakaópor
Elkészítése:
A tojás sárgáját a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a vizet és az olajat, majd a lisztet, a sót és a sütőport összekeverjük és az előzőhöz adjuk.
Kizsírozzuk és lisztezzük a kuglóf formát. A tészta 2/3-ad részét a formába öntjük. A maradék részéhez adjuk a kakaót és a tetejére öntjük.
Kicsit kanállal belenyomkodjuk a kakaós részt a sárga részbe, hogy foltos legyen.
1 óra alatt készre sütjük, 150-160 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »