Krémtúrós szőlő recept
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 4 ek porcukor
- 2 dl habtejszín
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 cs zselatinfix
- 1 fürt szőlő
Elkészítése:
Tejszínt 2 ek porcukorral habbá verjük és a zselatinfix hozzáadásával tovább keverjük.
Túróba tesszük a vaníliás cukrot, apró szemű szőlőt és 2 ek porcukrot és a habot óvatosan beleforgatjuk. Egy tányérra halmozzuk, és szőlő alakot formálunk belőle.
Nagy szemű szőlőt kettévágjuk, és bevonjuk vele a masszát. Szőlőlevéllel díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

