Tangó szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 5 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál kakaópor
- 1/2 cs sütőpor
- 1 dl tej
Krémhez:
- 20 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 l tej
- 3 cs vaníliás pudingpor
- piskótatallérok
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és 2 20*30 cm-es lapot nyújtunk. Gáztepsi hátán megsütjük.
A tejből és a pudingporból sűrű krémet főzünk, majd kihűtjük. Ezalatt a margarint és a kétféle cukrot habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal jól összedolgozzuk.
Összeállítás: A krémet a 2 lap közé és a tetejére kenjük, a felső krémre kis-kerek piskótatallérokat rakunk sorban.
Végül olvasztott csokival lecsurgatjuk. Négyzet alakúra szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »