Rigó Jancsi recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit annyi tejjel keverjük ki, hogy a tepsiben jól elterüljön. Legkönnyebben robotgéppel lehet kikeverni. Zsírozott lisztezett tepsiben tűpróbáig sütjük. A tojásfehérjét gőz fölött kemény habbá verjük a kanalanként adagolt cukorral. Ha a tészta kihűlt vékonyan megkenjük lekvárral, majd rásimítjuk a habot. Tortabevonóval leöntjük.
Sztori: Ezt a receptet drága nagymamámtól kaptam a család minden tagja imádja ezt a sütit.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »