Puncs szelet recept

Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 15dkg zsír
- 15 dkg cukor
- 1 cs sütőpor
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 pohár tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
KRÉM:
- 7 dl tej
- 20 dkg cukor
- 3 cs puncs ízű főzős pudingpor
- 20 dkg margarin
MÁZ:
- 20 dkg cukor
- 1-2 ek citromlé
- pici piros ételfesték
- 1-2 ek rum
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból 3 lapot sütünk . ( kb 25 x30 tepsi )
A pudingot meg főzzük , hagyjuk ki hűlni, majd összekeverjük a habosra kevert margarinnal. Ezzel meg töltjük a lapokat.
Kikavarjuk a mázat, ne legyen nagyon folyós, rásimítjuk a tészta tetejére. Hagyjuk másnapig, hogy meg száradjon , és szeleteljük . Aki nem akar ételfestéket használni az színezheti meggy lével, de akkor el kell hagyni a rumot mert nagyon folyós lesz a máz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »