Pudingos, tejfölös szelet recept

Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 1 kk szódabikarbóna
- 25 dkg margarin
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg kristálycukor
- 2 ek kakaópor
- 1 ek tejföl
Krémhez:
- 5 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg kristálycukor
- 1 nagy pohár tejföl
- 1 kis pohár tejföl
- 1 csomag babapiskóta
Elkészítése:
Először a krémet készítjük el:pudingot elkészítjük. Miután megfőztük hűlni hagyjuk.
A kihűlt pudingot elkeverjük a tejfölökkel, ízesítjük vaníliás cukorral.
Elkészítjük a tésztát:
Liszthez hozzáadjuk a többi hozzávalót, összegyúrjuk, és kétfelé vesszük.
Az egyiket kinyújtjuk és tepsibe tesszük, majd elsimítjuk rajt a krém felét, rátesszük a babapiskótát, megmaradt krémet elsimítjuk rajt.
Kinyújtjuk a másik lapot, rátesszük a krémre és megsütjük.
Tetejét megszórjuk porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »