Pudingos keksz recept
Hozzávalók:
- 4 féle ízű pudingpor
- 2 l tej
- cukor (ízlés szerint)
- 2 csomag háztartási keksz
Elkészítése:
Elkészítjük az első pudingot, a puding főzése alatt, egy tepsiféle tálba háztartási kekszet rakunk, úgy hogy elterítse a tálat, de csak 1 sorba. Kész az első puding, levettük a tűzhelyről és máris önthetjük a kekszre. Ha ez is megvan, akkor 1 sor kekszet rakunk a puding tetejére és utána megint főzünk egy pudingot, ha ez is kész megint keksz a tetejére és ezt csináljuk az utolsó pudingig. (Az utolsó puding tetejére nem muszáj kekszet rakni, de ha akarunk, tehetünk.) Megvárjuk, míg egy kicsit kihűl a puding, és ha kihűlt betehetjük a tálat a hűtőbe. Addig várunk, míg megdermed a puding és akkor már ehetjük is. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »

