Paradicsomos sütemény recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 20 púpos evőkanál liszt
- 5-10 evőkanál sűrített paradicsom
- 10 evőkanál olaj
- 10 evőkanál porcukor
- 2 dkg szalalkáli
- pici só
Krémhez:
- 3 dl tej
- 1 dl liszt
- 20 dkg porcukor
- 25 dkg margarin
- 2 cs vaníliás cukor
- gyümölcsíz
Elkészítése:
A tésztához valókat összegyúrjuk és négy egyforma lapot sütünk belőle. A krémhez a tejet a liszttel felfőzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a porcukrot, a margarint és a vaníliás cukrot. Az első lapra rákenjük a krém felét, a másodikat gyümölcsízzel kenjük meg, a harmadikra jön a krém másik fele, és a negyedikkel beborítjuk. Másnapra összepuhul, és szépen szeletelhető. Nagyon mutatós,finom és kiadós sütemény.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »