Milky way szelet recept

A tésztához:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 4 dkg kakaó
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- annyi tej, amennyit a tészta felvesz
A krémhez:
- fél liter tej
- 3 evőkanál liszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 20 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
A tetejére:
- 1 tábla tortabevonó
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a kakaó kivételével összedolgozzuk, majd kettéosztjuk. Az egyik fele lesz a kakaós a másik sima. 2-2 lapot nyújtunk belőlük. A 4 lapot előmelegített sütőben 180 fokon tűpróbáig sütjük, közben elkészítjük a krémet.
Krém: A vaníliás cukrot a liszttel a tejben megfőzzük, majd a porcukrot a margarinnal kikeverjük és a kihűlt krémmel összekeverjük. Ezzel töltjük a lapokat. Csokissal kezdjük, majd a töltelék és a sima. Megint csokis, megint töltelék, megint sima. A tetejére csokimázat készítünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »