Kráter szelet recept
                            Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája,plussz a felvert habja - 25 dkg cukor
 - 1 dl tej
 - 1 dl étolaj
 - 2 evőkanál kakaópor
 - 25dkg liszt
 - 1 sütőpor
 
Krémhez:
- 9dl tej
 - 2 csomag vaníliás pudingpor
 - 5 evőkanál cukor
 
Mázhoz:
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
 - 4 evőkanál cukor
 
6-8 adag
Elkészítése:
Először a krémhez valókat főzzük meg,majd jól ki hűtjük (hidegre)
Bemelegítjük a sütőt,180 fokra.
Majd a tészta hozzávalókat össze dolgozzuk.Zsírozott sűtőpapírral bélelt tepsibe öntsük bele egyenletesen símitjuk el.
Erre a nyers tésztára kanál segítségével,halmozzuk bele a kihűlt pudingos krémet. Majd süssük meg.
A megsült tészta tetejére,még melegen rá kenjük a mázat,és pár percre vissza tesszük de eltárjuk a sütőt és meleg lezárt sütőbe, hogy a teteje kicsit megszáradjon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

