Kráter szelet recept

Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája,plussz a felvert habja
- 25 dkg cukor
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 25dkg liszt
- 1 sütőpor
Krémhez:
- 9dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 evőkanál cukor
Mázhoz:
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 4 evőkanál cukor
6-8 adag
Elkészítése:
Először a krémhez valókat főzzük meg,majd jól ki hűtjük (hidegre)
Bemelegítjük a sütőt,180 fokra.
Majd a tészta hozzávalókat össze dolgozzuk.Zsírozott sűtőpapírral bélelt tepsibe öntsük bele egyenletesen símitjuk el.
Erre a nyers tésztára kanál segítségével,halmozzuk bele a kihűlt pudingos krémet. Majd süssük meg.
A megsült tészta tetejére,még melegen rá kenjük a mázat,és pár percre vissza tesszük de eltárjuk a sütőt és meleg lezárt sütőbe, hogy a teteje kicsit megszáradjon.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »