Kráter szelet recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
Tésztához:
- 6 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája,plussz a felvert habja
- 25 dkg cukor
- 1 dl tej
- 1 dl étolaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 25dkg liszt
- 1 sütőpor
Krémhez:
- 9dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 5 evőkanál cukor
Mázhoz:
- 1 nagy pohár 20%-os tejföl
- 4 evőkanál cukor
6-8 adag
Elkészítése:
Először a krémhez valókat főzzük meg,majd jól ki hűtjük (hidegre)
Bemelegítjük a sütőt,180 fokra.
Majd a tészta hozzávalókat össze dolgozzuk.Zsírozott sűtőpapírral bélelt tepsibe öntsük bele egyenletesen símitjuk el.
Erre a nyers tésztára kanál segítségével,halmozzuk bele a kihűlt pudingos krémet. Majd süssük meg.
A megsült tészta tetejére,még melegen rá kenjük a mázat,és pár percre vissza tesszük de eltárjuk a sütőt és meleg lezárt sütőbe, hogy a teteje kicsit megszáradjon.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.