Kráter recept

Elkészítés:
A vaníliás pudingport a tejjel felfőzzük és hűlni hagyjuk. Öt tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csg. vaníliás cukorral és 1 dl tejjel jól összekeverünk. Tovább verve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval, sütőporral és az olajat is bele keverjük. Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan hozzáadjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és simítjuk. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingot és sütjük. Máz: a hozzávalókat összekeverjük és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »