Kombinált sütemény recept

Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból sütött kakaós piskóta
- 1 l habtejszín
- 1 rum aroma
- 1 cs átlátszó tortazselé
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
A piskótát megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. A zselét felfőzzük. A tejszínt kissé felverjük, majd ketté választjuk. Az egyik felébe belekeverjük a 3 ek kakaóport, rum aromát és a zselét, majd kemény habbá verjük. Ezt a krémet kenjük először a piskótára, majd a maradék tejszínt is kemény habbá verjük és ezt a barna krémre kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »