Kombinált sütemény recept
Hozzávalók:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból sütött kakaós piskóta - 1 l habtejszín
- 1 rum aroma
- 1 cs átlátszó tortazselé
- 3 ek kakaópor
Elkészítése:
A piskótát megsütjük, majd hagyjuk kihűlni. A zselét felfőzzük. A tejszínt kissé felverjük, majd ketté választjuk. Az egyik felébe belekeverjük a 3 ek kakaóport, rum aromát és a zselét, majd kemény habbá verjük. Ezt a krémet kenjük először a piskótára, majd a maradék tejszínt is kemény habbá verjük és ezt a barna krémre kenjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

