Két emelet boldogság recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg liszt
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 evőkanál méz
- 0.5 csomag sütőpor
Krém:
- 10.5 dl tej
- 3 csomag vanília puding
- 2 kanál liszt
- 37.5 dkg margarin
- 30 dkg porcukor
- 1 csomag zselé cukor
- 2 evőkanál kakaópor
- 1.5 csomag babapiskóta
- 2-3 dl rum
Elkészítése:
A tésztát összegyúrjuk és 3 lapba megsütjük.
A krémhez a tejet, a pudingport és a lisztet összefőttük.
A margarint, a porcukorral habosra verjük és a kihűtött pudinggal összekeverjük, majd kétfelé választjuk.
Az egyik felébe a zselé cukrot bele aprítjuk, a másik felébe két kanál kakaóport keverünk.(Ezt is megfelezzük)
Az alsó lapot megkenjük a kakaós krém felével, rárakjuk a rumba forgatott babapiskótát, majd a kakaós krém másik felét a babapiskótára simítjuk.
Ezután rárakjuk a második lapot, ezt megkenjük a zselé cukros krémmel, végül rárakjuk a harmadik lapot!
Tetejére csoki mázat kenünk és színes szóró cukorral hintjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

